senior projektledare

Tycker du om att driva affärskritisk och komplex förändring? 
Då har du kommit rätt!

På ProgressLEAD är vi experter på ledning och styrning och vi ligger i framkant när det gäller framgångsrik projektledning, förändringsledning och genomförande av agila transformationsinitiativ. Det som kännetecknar ProgressLEAD är ett gemensamt driv av att vilja växa. Att vara med och vidareutveckla bolaget och driva framgångsrika projekt som tar kunden till önskad position på det effektivaste samt tryggaste sättet. 

På ProgressLEAD håller vi en hög energinivå och satsar på att du som konsult ska trivas och utvecklas i en positiv miljö. 

Vad söker vi?

ProgressLEAD ser gärna att du har flera års erfarenhet av att hantera den information och kommunikation som krävs för att genomföra nödvändiga förändringar på såväl organisationsnivå som på individuell nivå. Detta omfattar strategier för att uppnå hållbara förändringar, omfattande beteenden, lärande och acceptans. Arbetet som konsult på ProgressLEAD kan innebära allt från att driva komplexa, digitala transformationsprojekt till att leda utrullningar av nya affärssystem eller beslutsstöd till att agera beställare mot externa leverantörer till att leda förstudier och driva innovationsworkshopar. 

Projektmässigt bär du ansvar för att leda det operativa arbetet, rapportera, planera och fördela uppgifter inom projektet. För att nå utsatta mål är det viktigt att vara resultatorienterad, drivande och kommunikativ. För att nå framgång med ett projekt är det av stor vikt att du använder din sociala kompetens till att vara en god kommunikatör som skapar förtroende och bygger långsiktiga relationer. Kommunikationen, både med projektmedlemmar och projektets intressenter är ofta avgörande för att lyckas. 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta självständigt och är trygg i att hantera stora budgetar och snäva tidsplaner. För att vara rätt för oss på ProgressLEAD vill vi att du har flera års erfarenhet som projektledare eller liknande roll och kan kommunicera med alla nivåer inom en organisation. Du är bekväm med att tala inför andra och tar naturligt ledningen i en grupp och har du erfarenhet av konsultativ lösningsförsäljning är det ett plus.

Föregående bild
Nästa bild

Rollen kräver: 

– Flera års erfarenhet i rollen som projektledare, programledare, produktledare eller verksamhetskonsult 

– Förmåga att engagera och motiver andra 

– Erfarenhet att jobba mot en styrgrupp och andra intressenter 

Vi ser gärna att du även har följande: 

– Certifiering inom projektledning (PMP, IPMA, etc) eller agila metoder som SCRUM eller SAFe

– Universitets eller Högskoleexamen

– Erfarenheter från konsultbranschen 

– Erfarenhet från ledande befattning 

– Ett stort kontaktnät med goda referenser 

– God social kompetens 

Vi ser fram emot att höra från dig!

För mer information eller frågor angående tjänsten och rekryteringsprocessen kontakta Charlotte Arnberg, Vice VD och konsultchef ProgressLEAD: charlotte.arnberg@progresslead.com


Bifoga CV

Jag godkänner att mina personuppgifter behandlas i enighet med GDPR