Seniora projektledare till ProgressLEAD i Malmö och Stockholm

Är det roligaste du vet att driva komplexa och verksamhetskritiska förändringsprojekt. Vi letar nu efter nya kollegor som förstår hur man levererar värde utöver det vanliga till våra nuvarande och framtida kunder. På ProgressLEAD är vi experter på ledning och styrning och vi ligger i framkant när det gäller framgångsrik projektledning, förändringsledning och genomförande av agila transformationsinitiativ. Det som kännetecknar ProgressLEAD är ett gemensamt driv av att vilja växa. Att vara med och vidareutveckla bolaget och driva framgångsrika projekt som tar kunden till önskad position på effektivaste och tryggaste sätt. På ProgressLEAD håller vi en hög energinivå och vi satsar mycket på att du som konsult ska trivas och utvecklas i en positiv miljö.Vad söker vi?

ProgressLEAD ser gärna att du har flera års erfarenhet av att hantera den information och kommunikation som krävs för att genomföra nödvändiga förändringar på såväl organisationsnivå som på individuell nivå. Detta omfattar strategier för att uppnå hållbara förändringar, omfattande beteenden, lärande och acceptans. Arbetet som konsult på ProgressLEAD kan innebära allt ifrån att driva komplexa digitala transformationsprojekt, att leda utrullningar av nya affärssystem eller beslutsstöd, att agera beställare mot externa leverantörer till att leda förstudier och driva innovationsworkshopar.


Projektmässigt bär du ansvaret för att leda det operativa arbetet, rapportera, planera och fördela uppgifter inom projektet. För att nå utsatta mål är det viktigt att vara resultatorienterad, drivande och kommunikativ. För att nå framgång med ett projekt är det av stor vikt att du använder din sociala kompetens till att vara en god kommunikatör som skapar förtroende och bygger långsiktiga relationer. Kommunikationen, både med projektmedlemmar och projektets intressenter är ofta avgörande för att lyckas.


Du har erfarenhet av att arbeta självständigt och är trygg i att hantera stora budgetar och snäva tidsplaner. För att vara rätt för oss på ProgressLEAD vill vi att du har flera års erfarenhet som projektledare eller liknande roll och kan kommunicera med alla nivåer inom en organisation. Du är bekväm med att tala inför andra och tar naturligt ledningen i en grupp, erfarenhet av konsultativ lösningsförsäljning är ett plus.Rollen kräver: 


  • Flera års erfarenhet i rollen som projektledare, programledare, produktägare eller verksamhetskonsult
  • Förmåga att engagera och motivera andra
  • Erfarenhet att jobba mot en styrgrupp och andra intressenter

Vi ser gärna att du även har följande: 

  • Certifiering inom projektledning (PMP, IPMA, etc.) eller agila metoder som SCRUM eller SAfe
  • Erfarenheter från konsultbranschen
  • Erfarenhet från ledande befattning
  • Ett stort kontaktnät med goda referenser
  • God social kompetens

För mer information eller frågor angående tjänsten och rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Charlotte Arnberg, Vice VD och konsultchef ProgressLEAD

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan så ses vi förhoppningsvis inom kort!

Ansökan till Malmö

Ansökan till Stockholm