Meny Stäng

Workshop med ProgressLEAD och LEGO® Serious Play®

LSP

ProgressLEAD arbetar med rådgivning och facilitering för att utveckla strategier, lösa problem och sedan förankra dessa i våra kunders organisationer. En av våra faciliteringsmetoder är LEGO® Serious Play®, en metod som växer sig allt starkare i Sverige. Metoden är baserad på konceptet ”seriös lek” och har visat sig oerhört effektiv för att lösa komplexa problem och frågeställningar inom organisationer.

Metoden innefattar en workshop där alla deltagare får precis samma utrymme att utrycka sig genom att bygga modeller i lego som svar på ställda frågor av facilitatorn. Styrkan i metoden är dess enkelhet och lekfullhet, samtidigt som den tacklar kommunikations- och problemlösning. Att använda sina händer på ett kreativt sätt samtidigt som man lyssnar och tänker gör att man tar in informationen bättre och frigör mer tankekapacitet.

Nu ger vi er en unik inblick i hur en workshop med LEGO® Serious Play® och ProgressLEAD ser ut!

Vill ni veta mer om den effektiva metoden och hur den kan hjälpa just er organisation? Kontakta Björn Petersson eller Mikael NordbeckProgressLEAD så berättar de gärna mer. Var med och bygg framtiden med oss!

#progresslead #vilederframgång #projektledning #legoseriousplay #LSP