Meny Stäng

Vi leder Progress 

ProgressLEAD ligger i framkant när det kommer till projektledning, förändringsledning och affärsutveckling. Vi ser alltid till att rätt ledare kommer på rätt plats för att ni som kunder ska bli nöjda. På ProgressLEAD leder vi progress, i alla uppdrag vi tar oss an och med stort engagemang och driv. 

Hos oss finns ledare på alla nivåer, allt ifrån de juniora som har drivit ett eller ett par projekt till experterna på programnivå. Vi har en passande konsult för varje uppdrag vi får in och många av våra kunder anlitar oss kontinuerligt. 

Vi har varit etablerade på marknaden sedan 2010 har ett flertal DI Gasell utmärkelser i ryggen. Att arbeta med några av de största namnen och företagen i branschen har gjort att vi kan titulera oss som branschexperter. Eftersom vi blir betrodda med stora uppdrag gör det att vi växer och utvecklas i takt med att våra kunder gör det. 

Handlingskraft, Framåtanda, Succé

Våra nyckelord representerar oss och hur vi arbetar väldigt väl. Vi visar upp handlingskraft och driv, en unik framåtanda och hög energinivå. Detta leder i sin tur till framstående resultat som i slutändan blir till succé, både för er och för oss.

Om ni har lyckats, har vi lyckats. Vi drivs av att få hjälpa våra kunder med projektledning på topppnivå för att ni ska uppnå era affärsmässiga mål. För att möjliggöra detta krävs det expertledare som kan planera arbetsprocessen, sätta upp en tidsplan, se till att den följs och utföra hela processen tillsammans med kunden. När detta är genomfört på ett bra och strukturerat sätt, har vi gjort vårt jobb rätt.

Det som utmärker en LEDARE är en bred kunskap och kompetens inom det aktuella området, förmågan att driva projekt framåt och kunna leverera ett signifikant resultat. Alla konsulter på ProgressLEAD besitter de här viktiga egenskaperna.

Best place to work

Något som kännetecknar ProgressLEAD är ett gemensamt driv av att vilja växa som ledare, vara med och vidareutveckla bolaget och driva framgångsrika projekt. Vi motiverar och engagerar alltid våra anställda att ge sitt yttersta i varje projekt de får förtroendet att arbeta med.

För att bli framgångsrika vet vi att det krävs samarbete och teamwork och det är väldigt viktigt att våra anställda trivs och känner att de kan utvecklas och växa tillsammans med oss. När våra konsulter trivs hos oss vet vi att de kommer prestera på toppnivå hos er. På ProgressLEAD arbetar vi som ett lag och har en stark familjekänsla. Hos oss satsar vi mycket på gemenskapen och att konsulterna ska trivas, ha roligt tillsammans och utvecklas.

Vi har ett mål på ProgressLEAD, och det är att vi ska bli Best place to work. För att nå dit satsar vi verkligen på våra anställda och utan dem hade vi inte varit där vi är idag.