Meny Stäng

LEGO® SERIOUS PLAY®

LEGO® SERIOUS PLAY® är en otroligt potent och välbeprövad workshopmetod för att utveckla strategier och visioner, lösa problem, bygga team och på ett strukturerat sätt angripa allehanda utmaningar en organisation står inför. 

Den låter oss bortse från hierarkier, trampade tår och prestige och istället fokusera på den gemensamma utmaningen genom våra gemensamma styrkor, unika individuella egenskaper och sammantagna erfarenhet och kunskap. Genom en kontrollerad process leder en certifierad Facilitator oss fram till djupare gemensam insikt kring problemområdet. 

Vi drar från en rad styrkor såsom Lekfullhet, Storytelling, Gemensamt skapande och Reflektion, för att i en rad frågor med stigande komplexitetsgrad angripa problemområdets kärna. 

ProgressLEAD erbjuder en rad färdigpaketerade LEGO® SERIOUS PLAY® Sessioner med klart uttalat syfte och tydlig effekt, men designar lika ofta sessioner utifrån en organisations unika och specifika utmaning. 

 Vi använder metoden inom många av våra interna förändringsresor och affärsutvecklingsutmaningar, såväl som delmoment inom större kundåtaganden, eller som fokuserade aktivitet kring specifika utmaningar. 

Finns det bara tillräcklig spänst i problemformuleringen skapar vi tillsammans med er en Session som adresserar just er specifika frågeställning. Om det är för en dialog kring en specifik utmaning eller för bokning av en färdigpaketerad session så står vi redo att anta gemensamma utmaningar!

Hör av er och utmana oss!

ProgressLEAD på PMI® - Passion for Projects.

Förresten, Ni vet väl att ProgressLEAD som sponsor för Nordens största Projekt Management kongress, PMI® – Passion for Projects 2019, erbjöd två unika sessioner för att berätta mera om hur LEGO® SERIOUS PLAY® kan stärka projektresultat.

Tusen tack till de Passionerade Ledare som hade turen att få plats på våra fullsatta sessioner, och till alla de hundratals deltagare som besökte vår monter för att prata Effektiv Projektledning, LEGO® SERIOUS PLAY® och Utbildning! 

Hör av er så berättar vi mer som när vi kör nästa presentation av metodiken, eller för att boka en presentation för din organisation!